Založ si blog

Svet nepozná ducha, preto nepozná liek na uzdravenie tela.

Vážení spoluobčania Slovenského národa, milí súrodenci v Kristovi Ježišovi, Boh komunikuje s našim ľudským duchom, a preto môžeme mať s Ním vzťah len prostredníctvom svojho ducha a nie cez myseľ, alebo cez telo. Ak prijímame Božie Slovo pod pomazaním Ducha, poskytuje milosť nášmu duchu a taktiež ovplyvňuje našu myseľ a dušu. Dôvodom toho je to, že človek je duchovná bytosť, zrodený Bohom, Keď človek zomrie, jeho telo ešte stále môže mať všetky schopnosti neporušené, avšak ostáva bez života. Je to preto, lebo skutočná osoba – duch – opustil telo, ktoré dovtedy slúžilo ako dom, v ktorom prebýval. Niektorí skeptici, nábožní pochybovači analyzujú anatómiu človeka teoriou, že človek vo svojom tele nemá žiadne miesto pre ľudského ducha. Vo svojej nevedomosti a nepoznaní duchovných princípov sa pýtajú: „Kde vo vnútri človeka by už ten duch mohol byť, keď celá štruktúra pozostáva z rôznych životných orgánov?“ Slovo „duch“ (grécky pneuma) je synonymum so slovom „vietor“, čo znamená, že ľudský duch má určité vlastnosti vetra. Duch preto môže zaplniť, alebo obývať akékoľvek miesto, kde sa vzduch, alebo prúdenie vzduchu dostane. Ak ho aktivuješ svojou vierou v poznaní svojej identity v Bohu, tak si predstav koľko priestoru sa nachádza v tvojom ľudskom tele, kadiaľ môže prúd vzduchu, ducha prechádzať: cez tvoj nos, tvoje oči, tvoje kosti, cez tvoju pokožku a cez každú buňku v tvojom tele aktivuje život energie Boha, večnú mladosť a večné bytie, bez porušenia vplyvu sveta a jeho prirodných zákonov!

„Lebo telo si žiada proti Duchu a Duch proti telu. Navzájom si odporujú, aby ste nerobili, čo by ste chceli. Ale ak vás vedie Duch, nie ste pod Zákonom. Tí, čo patria Ježišovi Kristovi, ukrižovali svoje telo s vášňami a žiadosťami. Ak žijeme Duchom, podľa Ducha aj konajme“ Gal.5,17-18 Ak v našich životoch nemáme fyzické uzdravenie, nie je to zásluhou Boha. Boh nám dal život z neba, dal nám ho v plnosti zdravia skrze našu pravú duchovnú identitu v Ňom. Ak náš duch nie je obnovený duchom večnosti, Duchom Boha, uzdravenie v našom fyzickom tele nemáme. Naše telo a naša duša nemôže byť obnovená novým životom bez poznania duchovného zákona v zasľúbení Božieho Slova Biblie. Skutočný život každého človeka je duchovný. Ak nemáme uzdravenie, problém je len v našom duchu, nie v našej duši. Svet nepozná ducha, preto nepozná liek na uzdravenie tela! Boh vo svojom Slove prisahal sám na seba a prisľúbil nám všetky dobrodenia z neba, povedal:„Ak budeš naozaj poslúchať hlas Hospodina, svojho Boha, a budeš robiť to, čo je v jeho očiach správne, ak poslúchneš jeho príkazy a zachováš všetky jeho ustanovenia, nedopustím na teba nijakú chorobu, akú som dopustil na Egypťanov, lebo ja, Hospodin, som tvoj lekár.“ Ex 15,26 Ani Slovo sa nestratilo s Božích prísľubov, všetko sa naplnilo.

Všetko, čo vychádza z Boha, je Boh. Ľudský život je ovládaný z oblasti ducha a ak o tom nevieme, oklamávame sami seba. Niet rozdielu, či sme si vedomí, alebo nevedomí zákonov, ktoré existujú v tejto oblasti ducha; budú pracovať pre nás, alebo proti nám rovnako ako prírodné zákony, zákony prirodzenosti porušiteľného hriešneho tela. Boh je dokonalý a to čo splodí je rovnako dokonalé ako je On. Sme narodení zo Slova a Ducha Svätého. Svet nepozná ducha, preto nepozná liek na uzdravenie tela! Boh nie je zodpovedný za zlo ani nešťastie aké ľudia zažívajú. Boh zosobňuje lásku. Nech si už trpel s čímkoľvek čo bolo v nesúlade so zaopatrením Ježiša Krista v Jeho evanjeliu, tento problém, ani bolesť neprišla od Boha. Zodpovedný za svoj život si ty sám, Je to celé o tvojej viere, o tom ako ju používaš o tvojom duchu a jeho života v tebe. Nábožný ľud vo svojej nevedomosti zrušil svoju vieru, spravil ju neúčinnú a to v tom, že uveril náboženstvu sveta a neprijal vo svojom srdci vierou slobodu spásy a milosti v Kristovi Ježišovi. Ľud sa stal dedičom zákona, jeho viera bola zmarená a zasľúbenie Slova Biblie zrušené! Áno, viera sa dá zrušiť a náboženstvo sveta, svojim kompromisom tolerancie hriechu moc Božieho Slova zrušilo! Ježiš karhá židov, za to ako pre svoje tradície urobili Božie slovo neúčinné. „Tradícia“ odkazuje na tvoj spôsob života, tvoju kultúru ktorej veríš. Ak žiješ v nesúlade s Božím Slovom Biblie, potom robíš Božie Slovo neúčinným a tvoja viera je a navždy bude zmarená. Dobrodenia zasľúbenia Boha nenaplníš vo svojom duchovnom živote. Nenechaj oklamať samého seba náukou založenou na princípe sveta! Boh je láska a tato dokonalá Láska nám dala seba, dokonalý život v našom duchu, duši a tele na tejto zemi! „On však bol prebodnutý za naše hriechy, zdrvený za naše neprávosti. Trest, ktorý nám priniesol pokoj, spočinul na ňom a pre jeho rany sa nám dostalo uzdravenie.“ Izaiáš 53,5 (Trápenie, bolesť a smrť si spôsobujeme len my sami).

Nech navždy žijú vaše srdcia!

Renáta Drličková, https://youtu.be/nBOxuT6uEg0

renata.drlickova@seznam.cz

Čo je sloboda?

15.01.2024

Skutočná sloboda závisí od privítania skutočnej reality Ducha Svätého, On je odpoveď na všetko, čo je stvorené Bohom, čo je večné v čase a dá nám len to, čo je naše. Vedenie Ducha Svätého má iba jeden smer a má iba jeden cieľ, Jeho smerovanie je Sloboda a Jeho cieľom je Boh. Ak Mu dáš vedenie tvoja vôľa je rovnaká ako Božia, nebudeš chcieť byť bez Neho, [...]

Uzdravenie tela vychádza z premeny ľudského ducha.

03.07.2023

Vážení spoluobčania Slovenského národa, milí súrodenci v Kristovi Ježišovi, klamanie je jeden z návykov, ktorého by sa mal kresťan vyvarovať, a to kvôli jeho nebezpečným následkom. Pravda sa klamárom vždy vyhne a Božie Slovo je Pravda (Ján 17:17). Duch Svätý sa volá Duchom Pravdy (Ján 16:13) a vzniká v Ňom odpor voči tým, ktorí neoslavujú pravdu. Čím viac klamú, [...]

Kresťan – nový druh života.

24.05.2023

„Neluhajte si navzájom, keď ste už vyzliekli starého človeka s jeho skutkami a obliekli ste si nového, ktorý sa obnovuje, aby nadobudol poznanie podľa obrazu toho, ktorý ho stvoril.“ (Kolos. 3:9-10). Vážení spoluobčania Slovenského národa, milí súrodenci v Kristovi Ježišovi, všetci sme prišli na tento svet s ľudským životom od svojich rodičov. Týmto životom [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

renea

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 6753x
Priemerná čítanosť článkov: 1351x

Autor blogu

Kategórie