Založ si blog

Uzdravenie tela vychádza z premeny ľudského ducha.

Vážení spoluobčania Slovenského národa, milí súrodenci v Kristovi Ježišovi, klamanie je jeden z návykov, ktorého by sa mal kresťan vyvarovať, a to kvôli jeho nebezpečným následkom. Pravda sa klamárom vždy vyhne a Božie Slovo je Pravda (Ján 17:17). Duch Svätý sa volá Duchom Pravdy (Ján 16:13) a vzniká v Ňom odpor voči tým, ktorí neoslavujú pravdu. Čím viac klamú, tým viac im vzdoruje a vyhýba sa im. Klamárom nie je niekto, kto len hovorí klamstvo; je to ten, kto má zvyk klamať;  sú to ľudia, ktorí postavili život na lži. Zj 22:15 hovorí: „Vonku zostanú psy, čarodejníci, smilníci, vrahovia, modloslužobníci a každý, kto miluje a pácha lož.“ Biblia nehovorí: „…ktokoľvek, kto hovorí lož“, ale hovorí: „…kto miluje a pácha lož.“ Klamár plánuje svoje klamstvá, vie, že robí zle, ale stále v tom pokračuje. Náboženstvo sveta nie je postavené na pravde Božieho Slova, ale v protiklade k Božiemu Slovu, preto ľud nepozná svoju skutočnú hodnotu a nežije život v plnosti uzdravenia ducha, duše i tela. Nábožný ľud uveril klamstvu náuky náboženstva a jeho prirodzenosť zostala nepremenená, človek si dobrovolne zvolil takúto odpoveď, citujem z komentára „Svet nepozná ducha, preto nepozná liek na uzdravenie tela.“: „trápenie a choroby nám spôsobuje nastavenie bytosti, ktoré sme získali z tela a niečo sme si doniesli so sebou. V niektorých prípadoch má naša vôľa len malé šance na zmenu a tak trpíme. A tá historka, že Kristus bol ukrižovaný, aby z nás sňal naše hriechy, máte všetci pocit, že už nie ste hriešny? Akési zmývanie po smrti sú len bludy na obalamutenie ovečiek, aby si mohli robiť čo chcú, veď po smrti im Hospodin(mimochodom je to židovský Boh a jeho meno je Jehova) aj tak odpustí. (comm)

Takto sa vyjadrujú ľudia, Božie stvorenia bez poznania svojej pravej duchovnej hodnoty v Bohu. Po celý život žijú v hriechu a preto nemôžu prijať Ježiša Krista za svojho Spasiteľa a Jeho obetou očistenie sa od nánosu temnoty spôsobené hriechom. Ježiš Kristus nás očistil od každého hriechu a uzdravil od každej choroby len na tomto svete, v živote fyzického tela v slobode rozhodnutia vo svojom srdci. Na zemi máme v zasľúbení Boha prijímať všetko dobrodenie z neba, ktoré zahrňuje úplne uzdravenie ducha, duše a tela. Ak trpíme chorobou, rakovinou, strátou životne dôležitého orgánu vo svojom tele, premenou ducha vo viere v srdci, prijatia vykúpenia Ježišom Kristom, fyzické telo bude obnovené do života úplného uzdravenia iba na tejto zemi! Ak zomrieme skutočne už nerozhodujeme v duchovnom svete o ničom, lebo sme v moci autority všemohúceho Boha, Otca, ktorý rozhoduje o nás. Ak sme Ho v živote prijali a milovali patríme Jemu naveky, ak sme Ho odmietali, vysmievali sa Jeho Slovu, nepatrímu Mu, lebo nás nepozná a sami sme sa tak vo svojom duchu rozhodli. Človek, ktorý podvádza druhých, si nikdy neuvedomí, že podvádza sám seba. Zrazu „precitne“ a zistí, že život „ho minul“. Ak si človekom pravdy, pravda ťa povýši a bude ťa ochraňovať, žiješ v súlade s Božím Slovom Biblie, budeš prosperovať v plnosti zdravia a hojnosti všetkého dobrodenia ne tejto zemi. Smelo vo svojom srdci, obnovou ducha prehlasuj svoju spravodlivosť, zdravie, nadvládu a jednotu s Ježišom Kristom. Vždy hovor Božiu múdrosť a tvoj život bude oslavovať Boha. Pred mojim zrakom sú chorému Božiemu ľudu vo viere prijatia ich duchovnej dokonalosti v Bohu navrátené životne dôležité orgány v originalite priamo z neba, rakovina, cukrovka, artróza a každá choroba pomenovaná svetom je Božiemu ľudu vo viere prijatia ich duchovnej dokonalosti v Bohu zničená! Lebo Boh je dokonalý, a to, čo splodí, je rovnakého druhu, ako je On. Sláva Bohu!

„Nech navždy žijú vaše srdcia!“

Renáta Drličková, Božská identita v nás: https://youtu.be/heH3dkeKcSY

renata.drlickova@seznam.cz

Čo je sloboda?

15.01.2024

Skutočná sloboda závisí od privítania skutočnej reality Ducha Svätého, On je odpoveď na všetko, čo je stvorené Bohom, čo je večné v čase a dá nám len to, čo je naše. Vedenie Ducha Svätého má iba jeden smer a má iba jeden cieľ, Jeho smerovanie je Sloboda a Jeho cieľom je Boh. Ak Mu dáš vedenie tvoja vôľa je rovnaká ako Božia, nebudeš chcieť byť bez Neho, [...]

Svet nepozná ducha, preto nepozná liek na uzdravenie tela.

02.07.2023

Vážení spoluobčania Slovenského národa, milí súrodenci v Kristovi Ježišovi, Boh komunikuje s našim ľudským duchom, a preto môžeme mať s Ním vzťah len prostredníctvom svojho ducha a nie cez myseľ, alebo cez telo. Ak prijímame Božie Slovo pod pomazaním Ducha, poskytuje milosť nášmu duchu a taktiež ovplyvňuje našu myseľ a dušu. Dôvodom toho je to, že človek je [...]

Kresťan – nový druh života.

24.05.2023

„Neluhajte si navzájom, keď ste už vyzliekli starého človeka s jeho skutkami a obliekli ste si nového, ktorý sa obnovuje, aby nadobudol poznanie podľa obrazu toho, ktorý ho stvoril.“ (Kolos. 3:9-10). Vážení spoluobčania Slovenského národa, milí súrodenci v Kristovi Ježišovi, všetci sme prišli na tento svet s ľudským životom od svojich rodičov. Týmto životom [...]

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11, aktualizované: 06:50

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

Ukrajina, Bohdana

Expert z Ukrajiny: Rozhodujeme sa, či zachránime mestá alebo vojakov

29.04.2024 06:00

Myšlienka predčasných rokovaní o mieri na Ukrajine nie je veľmi populárna, hoci stále viac ľudí v politickom vedení štátu aj vo verejnosti nad ňou uvažuje.

renea

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 6760x
Priemerná čítanosť článkov: 1352x

Autor blogu

Kategórie